Pui cu lămâie, piper și cartofi
Ingrediente:
- 350 gr. cartofi
- 250 gr. piept de pui
- 1 lingură ulei de măsline extra virgin
- 1/4 cană apă
- sucul a 3 lămâi
- condiment piper cu lămâie
- paprika
Mod de preparare:
1. Se încălzește cuptorul la 190 grade.
2. Într-un bol mediu, se combină uleiul de măsline cu sucul de lămâie și apa și se adaugă apoi cartofii.
3. Se scot cartofii din lichid și se așază într-o tavă.
4. Se acoperă pieptul de pui cu lichidul rămas și se așază lângă cartofi.
5. Se presară paprika pe cartofi și piper cu lămâie pe pieptul de pui.
6. Se lasă în cuptor 30-40 de minute.
Informații nutritive:
Energie: 733 kcal.
Proteine: 64 gr.
Carbohidrați: 75 gr.
Grăsimi: 19 gr.