Baton proteic de vanilie, învelit în migdale
Ingrediente (5 batoane/5 porții):
- 100 gr. ovăz fin (sau se râșnește ovăzul normal)
- 100 gr. pudră proteică cu gust de vanilie
- 20 gr. unt de arahide (sau unt de migdale sau unt de caju)
- 50 gr. fulgi de migdale
- puțin lapte degresat sau apă
Mod de preparare:
1. Într-un bol se adaugă ovăzul, pudra proteică și untul de arahide. Se amestecă împreună cu un pic de lapte (sau apă), până când se obține un amestec solid, nu lipicios.
2. Se împarte amestecul în 5 și fiecărei bucăți i se dă forma de baton.
3. Se scufundă în fulgi de migdale, astfel încât toate laturile să fie acoperite.
4. Se pun în congelator pentru 20 min. și se păstrează în frigider până în momentul servirii.
Informații nutriționale/porție:
Energie: 232 kcal.
Proteine: 23,5 gr.
Carbohidrați: 13,9 gr. (zahăr: 1,4 gr.)
Grăsime: 8,9 gr. (saturate 1,1 gr.)
Fibre: 3,2 gr.
Sursa: TheFitnessRecipes