Brioșe cu pui, brânză și spanac
Foarte gustoase și ușor de preparat, aceste brioșe sunt perfecte ca gustare atunci când nu ești acasă.
Ingrediente (16 brioșe):
- 200 gr. spanac proaspăt
- 200 gr. telemea slabă
- 200 gr. brânză de vaci
- 800 gr. piept de pui / file (brut)
- 2 ouă
- 2 albușuri de ou
- piper negru proaspăt
- sare
Mod de preparare:
1. Se pun toate ingredientele într-un blender și se amestecă, cu mult piper și puțină sare.
2. Se împarte amestecul în 16 bucăți egale (se pot folosi forme din silicon).
3. Se dau la cuptor (preîncălzit) pentru 30 minute la 180°C.
4. După decofrare se pun iarăși în cuptor, timp de 10 minute, la 200°C.
Informații nutriționale (o brioșă):
Energie: 96 kcal.
Proteine: 17 gr.
Glucide: 0,6 gr. (zahăr 0,4 gr.)
Grăsime: 2,7 gr. (saturate 0,6 gr.)
Fibre: 0,3 gr.
Sursa: TheFitnessRecipes