Ciocolată de casă
Prepară-ți singur ciocolata, acasă, raw: este incredibil de bună, cremoasă, fină, aromată și sățioasă!
Ingrediente:
- 300 g caju
- 200 g curmale foarte moi
- 30 g cacao
- 2 g pudră de vanilie
- 1 vârf cuțit sare roz de Himalaya
- 20 g unt de cacao topit
Mod de preparare:
1. Caju-ul se pune în robotul cu lama S și se procesează în jur de 10-15 min. până când devine o cremă (practic unt). În acest timp va fi nevoie să mai opriți robotul pentru a aduna compoziția de pe pereții robotului.
2. După ce obțineți crema de caju adăugați curmalele moi, pe care e bine să le mărunțiți puțin înainte și restul ingredientelor. Mai procesați până toate sunt bine încorporate.
3. Puneți compoziția obținută în forma dorită și lăsați-o câteva ore în frigider, iar dacă nu aveți răbdare puneți-o în congelator pentru 20-30 min.
Informații nutriționale:
Energie: 2476 kcal.
Proteine: 65 gr.
Glucide: 331 gr.
Lipide: 157 gr.
Fibre: 43 gr.
Sursa: Delicii Sănătoase
Cate calorii are?
AdrianaB 2476 kcal. pentru o ciocolată de 550 gr.