Piept de pui în crustă de nuci
Dorești o masă bogată în proteine și grăsimi sănătoase? Ai găsit-o!
Ingrediente (2 porții):
- 250 gr. piept de pui dezosat (tăiat în bucăți mici)
- 1 ou
- 30 gr. nuci
- boia de ardei iute (opțional) – crusta va fi mai aromată
- 1 lingură amidon de porumb (opțional) – crusta va fi mai crocantă
Mod de preparare:
1. Se pun nucile, amidonul și boiaua într-o râșniță până se obține o pudră foarte fină. Se pune amestecul într-un castron de mărime medie.
2. Se bate oul într-un castron mic.
3. Se trece fiecare bucățică de carne prin ou și prin pudră.
4. Se încălzește o tigaie mare, acoperită cu ulei.
5. Se pune carnea în tigaie și se lasă timp de 5-6 minute, până când capătă nuanța maro-auriu.
Informații nutriționale (1 porție):
Energie: 230 kcal.
Proteine: 33,5 gr.
Glucide: 1,5 gr. (zahăr 0,5 gr.)
Lipide: 10 gr. (saturate 1 gr.)
Fibre: 1,5 gr.
Sursa: TheFitnessRecipes