Regele sucurilor: sucul proaspăt de morcovi
Sucul de morcovi este cea mai bogată sursă de vitamina A, fiind în același timp și foarte ușor asimilabilă de către organism. În plus, este foarte bogat și în vitaminele B, C, D, E, G, și K.
Consumul de suc de morcovi reprezintă una dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului. Structura moleculară a acestuia este asemănătoare cu cea a sângelui uman, fapt pentru care este absorbit imediat de către celulele organismului nostru.
Iată câteva dintre beneficiile consumului de suc de morcovi proaspăt:
- Întărește sistemul imunitar
- Purifică sângele
- Reduce tensiunea arterială
- Reduce colesterolul rău
- Distruge radicalii liberi
- Previne infecțiile ochilor, gâtului, amigdalelor, sinusurilor și organelor respiratorii
- Ajută la îmbunătățirea și menținerea structurii osoase a dinților
- Ajută în afecțiuni precum piele uscată, dermatite, pete ale pielii
- Previne cancerul
- Previne și tratează ulcerul
- Previne apariția bolilor de inimă
- Alimentează sistemul optic
- Stimulează lactația
- Combate anemia
- Ajută în procesul de slăbire
Așadar, fie că vrei să ții o cură de detoxifiere cu suc de morcovi, fie că vrei să îl consumi în mod constant, vei avea doar de câștigat.