Salată de avocado
Avocado conține vitaminele din complexul B, vitamina E, vitamina K și potasiu, precum și un conținut ridicat de fibre. Roșia conține vitaminele din complexul B, vitamina A, vitamina C, precum ți vitamina K.
Ingrediente:
- 1 avocado
- 1/2 roșie de grădină
- 1/4 de ceapă
- 1 căţel de usturoi
- sare
- zeamă de lămâie
- 1 linguriță ulei de măsline
Mod de preparare:
1. Roșia se decojește și se curăță de semințe, păstrându-se doar pulpa tare.
2. Ceapa și usturoiul se curăță.
3. Legumele se taie cubulețe mici.
4. Avocado se desface în jumătate, i se scoate sâmburele și se îndepărtează coaja. Se taie cubulețe.
5. Se amestecă toate ingredientele, potrivind de sare, zeamă de lămâie și ulei.
6. Se servește pe felii de pâine sau pe bucăți de lipie.
Rețetă oferită de: Laura Frunză