Slăbește și detoxifiază-te cu ceai de ghimbir!
Studii recente realizate la Universitatea din Columbia au arătat că ghimbirul vă ajută, printre altele, şi să pierdeţi din kilogramele în plus. El conţine gingerol şi alte uleiuri volatile, care îi dau aroma iute şi picantă şi care stimulează arderea grăsimilor, eliminarea deşeurilor, toxinelor şi a apei în exces din organism.
Cele mai bune rezultate se obţin dacă beţi ceai de ghimbir pe stomacul gol, între mese, 4 căni pe zi, timp de 2 săptămâni. După o pauză de 7 zile, puteţi relua dieta. Pentru a intensifica efectele ghimbirului, consumaţi alimente uşoare, iar ultima masă a zilei să fie cu 3 ore înainte de culcare.
Dacă aveţi probleme gastro-intestinale sau cardiace evitaţi dieta cu ghimbir.
Cum se prepară ceaiul de ghimbir:
Ingrediente:
- 2 linguri de ghimbir proaspăt ras (ghimbirul se spală bine, se curăţă de coajă şi se dă pe răzătoare)
- 2 căni de apă.
Mod de preparare:
Puneţi apa pe foc, adăugaţi ghimbirul. Când apa începe să fiarbă, faceţi focul mic şi lăsaţi ceaiul la infuzat aproximativ 15 minute (cu capac).
Important: dacă urmează să te operezi, nu consuma înainte ghimbir, deoarece acesta amplifică efectul medicamentelor anticoagulante!
Sursa: Formula AS